• 18
    galatasaray taraftarının gayet iyi anladığı mali yöntem.

    oturduğunuz yerden mali müşavir gibi galatasaray taraftarına akıl vermeye kalkmayın. bankalar birliği anlaşmasından da ayetmiş gibi bahsetmek çok komik oluyor. yahu bu kural daha geçen aylarda revize edilmedi mi? kulüpler ağlayıp zırladılar, iki beştepe ziyaretiyle çözmediler mi meseleyi?

    galatasaray'da kasa kolaylığı derken maaşların ödenmesini, ödemelerin yapılmasını, amatör şubelerin döndürülmesini de kast ediyoruz. kasa kolaylığı deyince james rodriguez falan transfer edilsin demiyoruz. yok efendim kasa kolaylığı kalkmış da istesek de para koyamazmışız falan. bunu söyleyen adaylara inanıp bir de taraftara sözlükte akıl verirseniz komik duruma düşersiniz. ali koç nasıl döndürüyor peki sportif açıdan rezalet olmasına rağmen koca kulübünü? sırf orta sahalarında 8 futbolcu besliyorlar, o biçim maaş yükleri var. bankalar birliği varken nasıl oluyor bu işler? limit dediler, adamlar onları da tınlamadan transfer yaptı.

    senin 300 milyon lira bankalar birliği ödemen varsa gider bir şekilde gelir gösterir ödersin. sponsorluk olur, başka bir şey olur bunun kırk türlü yolu vardır. kulübe para sokulur yani. kafanızı yormayın. norveç'te yaşamıyoruz. kulübe para sokacak kadar cömert galatasaray'lı var mı siz ondan haber verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın