resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 1350
    çok sevdiğim futbol insanı. umarım çok başarılı bir teknik direktörlük kariyeri olur, harika bir hikaye yazar, ve bir noktada bu hikayenin bir yerinde biz de oluruz.

    gelgelelim hakkında son günlerde taraftar nezdinde oluşan duygular, övgü yağmurları, aday teknik direktör listelerine kendisini eklemeler filan tam olarak bizim samimiyetsizliğimizi yansıtıyor. zira meziyet, kendisi 10 maçta 24 puan toplayıp ligi salladıktan sonra kendisini övgüye boğmak değil, bu süreçten hemen önceki 6 maçta iki puan alıp, rizespora yenilip, 10 kişilik göztepeden 4 yerken arkasında durabilmek. bu skorlara rağmen kendisine güvenip kadrosuna, takımın çehresini tamamen değiştirecek takviyeler yapabilmek. kendisini “uzun vadeli” bir projenin merkezine oturtup, “uzun vade” odaklı değerlendirmeler yapabilmek.

    kimse kendini de bizleri de kandırmasın. benim, taraftara da, yönetimlere de tırnağımın ucu kadar güvenim yok. kendisi, “minimum 45 yaş, şampiyonluk yaşamış olmak, avrupa’da başarı elde etmiş olmak” gibi kriterleri yerine getirmeden bize bulaşmasın (zaten bunları yaptıktan sonra da eminim galatasaray’da çalışmak için çıldırıyor olur). 3 maç kötü gitse hakarete boğulacağı ortamlardan uzak dursun. biz onun hevesini kaçırırız, lüzumu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın