• 105
    oynattığı basketbolu beğeniyordum, kendisine iyi kadrolar verilmediğini düşünüyordum, ancak tabii yıllar sonra yazar olup, burada yazılanları okuyunca dehşete düştüm. kardeşim, bu branş size ne etti? nerede yahu şeffaflık? nerede bu takımın genel menajeri?

    koçun öncelikli işi takımı maçlara hazırlamak, maçlarda da ani gelişen durumlara göre hamle yapabilmektir. bu kadın bence ikisinde de çok başarılıydı. fazla iddaalı şeyler denediğini kabul ediyorum, ancak işe yarıyordu.

    transfer meselesinde eğer bir dolaplar döndüyse, burada da gözümde suçlu kendisi değildir. erkek şubesinden bir örnek vereyim. diyelim ki pistolis bu işleri kovalıyor, astronomik ücretlerle markel starks'ın* transferini istedi. bu istek öncelikli olarak kime gidecek? turgay zeytingöz bu numaraları yer mi?

    neredeydi güzel kardeşim bu şubenin genel menajeri? maljkovic birini istediğinde, 'o olmaz, al sana tam liste şu oyuncular' veya 'sen hangi özellikte, nasıl bir oyuncu istiyorsun, onu söyle bakayım' diyecek kişi neredeydi?

    bir de biz niye sürekli bu branşta maaşları ödeyemiyoruz? matematik mi bilmiyor bizim yönetimler? stat çevresindekiler köfteciler bile kendilerine verilen paraya oranla köfte ekmek ayarlayabiliyorken, siz nasıl bunu başarıyorsunuz? saçmalıklarınız yüzünden 1 yıl içinde elli tane yabancı geliyor gidiyor, sanki bana mecidiyeköy metrosu.

    efe güven sana da yazık, kaç kurtar kendini. ya da koy tavrını, ya bir şeyleri değiştirir geleceğe umutla bakarsın, ya da kendi kariyerini kurtarırsın.

    euroleague şampiyonu apoleti olan bu şubeye, var olan muameleyi layık görenlere yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın