• 286
    kanaatimce sosyal medya tepkilerine göre açıklama değiştiren galatasaray sk başkan adayı.

    iki ay önce yönetimi ibra edeceğim dedikten sonra, esen rüzgara göre etmeyeceğim dedi.
    başkan adaylığını ilk açıkladığında torrent 100% gidecek dedikten sonra, taraftar torrent lehine yazılar yazınca kaladabilir şeklinde konuşmaya başladı.

    işte en tehlikesi bu. gerçek ve sağlam bir politası yok kendisinin. sosyal medya tepkisine göre karar vermek demek, ortalama taraftara göre hareket etmek demektir ki, galatasaray yönetiminin bundan çok daha planlı ve akılcı hareket etmesi gerekiyor. galatasaray'ın en kötü kararları hep genel taraftar isteklerine göre alınmış popülist kararlardır. yk'nın oy uğruna, koltuk uğruna ortalama taraftardan farkı olmazsa debelenip durması kaçılmazdır.

    öte yandan kendisinin levent nazifoğlu tercihi bile maalesef bilgi ve ve deneyimden değil, farklı güç dengelerinden yana olduğunu gösteriyor. biz ln'nu özbek döneminde oldukça başarısız kararlarından hatırlıyoruz. burak elmas'ın juventus'ta, roma'da çalışmış sensible tercihinden, dünya futbolunu muhtemelen hiç takip etmeyen levent nazifoğlu'na geçiş nasıl bir vizyon farkıdır takdirinize bırakıyorum.

    belmascı değilim ama, metin beyin galatasaray başkanı olması bana kulübün geleceği adına iyi şeyler hayal ettirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın