resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1424
    beni galatasaray taraftarından soğutan futbolcu.

    şimdi ortada bazı gerçekler var: bize 6.5 milyon euro çok fena girmiş, üstüne en fazla soğuk su içeriz. bu arkadaş baya vasat altı bir futbolcu. buraya kadar aklı selim herkesle hemfikirizdir diye düşünüyorum. 8 milyon euro sampdoria masallarına inananlara da 3 milyon euro ve üzerine giderse konvoya çıkmalarını tavsiye ediyorum. buraya kadar tamam.

    bu adam bizim takıma gelmiş en kötü orta sahalardan biri tamam, ama galatasaray taraftarının bu adamı koruma çabası, berkan-taylan için nef stadyumunda ''dışarı'' tezahüratları yapılırken bu adama ses çıkarılmaması benim kanıma dokunuyor. belhanda'ya burada, sosyal medyanın diğer mecralarında ve statta yapılanlar aklımdayken bu arkadaşa ''takım eksik, ona uygun değil o yüzden oynayamıyor'', ''eski takımında şöyleydi burada böyle, topla buluşmaması bizim takımı yapısı yüzünden'' denmesi beni, canım gibi sevdiğimi seven, hayatımın en önemli parçasına benim kadar aşık olan insanlardan soğumama sebep oldu artık.

    cicaldau'ya gösterilmeyen ama berkan'a, taylan'a gösterilen, belhanda'ya, selçuk'a, sabri'ye ve daha nicelerine gösterilmiş tepki benim midemi bulandırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın