resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 1333
    hep daha erken diyerek gelmesi konusunda olumlu fikir belirtmedim ama gelişiyle gerçekten iyi bir hava yakalayabiliriz. aylardır burada alttan alta övüyordum zaten (bkz: nuri şahin/@bakgiderim).

    sözlük nerdeyse her konuda keskin şekilde ikiye bölünürken üzerinde bir konsensus oluştuğunu görüyorum ve bu beni ziyadesiyle mutlu ediyor. antalya'da maçları delice takip eden bir dostum var fırsat buldukça beraber izliyoruz maçları. kendisine başakşehir maçında hocam oyuna nuri'yi al diye bağırdıklarında oradaydık. * o da duymuş, hatta hoşuna gitmiş ve gülmüş.(http://gss.gs/8BO)

    geçen günlerde l1üçgen'de yayınlanan röportajını paylaşmıştım. röportajda ailesinin antalya'yı çok sevdiğini ve antalya'da yaşamak istediğini söylemişti. yine ropörtajın bir bölümünde kaybettikleri şampiyonlar ligi finaline çok üzüldüğünü ileride borussia dortmund'un başına geçip aynı fırsatı tekrar yakalamayı çok istediğini söylemişti. burada kendi ağzından dinleyebilirsiniz. https://youtu.be/4_r0mmy6UN4?t=1080

    bankalar birliği anlaşması ve kulüp borçları göz önüne alındığında artık bir planlama dahilinde hareket etme zorunluluğu hasıl olmuşken galatasaray'ın gelecek planlamasının başına geçmesine ihtiyacımız var. fatih terim'i deli gibi seven biri olarak söylüyorum allah uzun ömürler versin 68 yaşına gelmiş hocamın yerine galatasaray'ın başına geçse şartsız koşulsuz desteklerdim çünkü hedefleri olan insan başarmak için elinden geleni yapar, nuri şahin hedeflerine ulaşabilecek bir altyapıya sahip. hem futbolculuk kariyeri ortada hem yaşam tarzı çok düzgün hem antrenörlük kariyeri çok iyi başladı. okan buruk konusunda bile ikiye bölünüyoruz. bizim saha kenarındaki enerjisiyle bizi birleştirecek birine ihtiyacımız var.
    nuri şahin'e bakalım;

    sahada kenarında yüksek enerji var,
    genç futbolcularla kuşak çatışması yaşamadan anlaşabilme var,
    starlarla çalışma var (bkz: luiz adriano),
    taraftarla bütünleşme var,
    yüksek mertebeli futbolculuk kariyeri var,
    dil desen 4 tane dili biliyor.

    ne saygıdeğer hocam mancini gibi milyonluk futbolcular ister, ne farioli gibi posession takıntısı var. ne torrent gibi iletişimi problemli, ne canım hocam terim gibi kariyerinin sonunda. üstüne üstlük galatasaray'lı. olurda seneye takımın başına getirirlerse tek çatlak ses çıkarırsam fenerbahçeli olayım. ben nuri hocaya güveniyorum üç-beş tökezlese bile bir yıla kalmaz oyunu oturtur hem kendi kariyerini büyütür hem bize kupalar kazandırır. haydi inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın