• 33
    burak elmas'tan nefret ediyorum. canım gibi sevdiğim fatih hocanın da uzun bir süre galatasarayda ne hoca ne başkan olarak çalışmasını istemiyorum. girizgahı bu şekil yapalım da konumumuz anlaşılsın.

    şimdi bu sezon öyle ya da böyle devasa başarısızlık var ve ikisi de bedelini görevlerini kaybedip ödedi. ama onlar üzerinden mustafa cengiz fanatikleri post-truth çalışması yapınca dayanamıyorum.

    bu takımın şu rezil orta sahası bile mustafa cengiz'in son sezon oluşturduğu orta sahadan iyidir. galatasaray geçen sezona orta saha mevkinde iki oyuncu belhanda ve taylan ile başladı. taylan'a bugün delicesine sövülüyor o günde belhanda'ya sövülüyordu. fatih terim taylan'dan 6, emre kılınçtan 8 yaptı. takım şampiyonla aynı puanı topladı. takım gümbür gümbür giderken belhanda'yı kendi yanlışlarını yüksek sesle söyledi diye kapıdısarı etmeseler şampiyon da olacakları.

    kendileri ndiaye-fernando-belhanda-selçuk inan- donk orta saha rotasyonunu devralırken b.elmas yönetimine taylan'ı bıraktılar sadece. sadece taylan. bugün küfredilen taylan.

    b.elmas'ın kadroyu sıfırdan kurulurken kötü kurması, mustafa cengiz'in yaptığı yanlışları örtmüyor. üzerinden çok zaman geçmedi çok şükür neyin ne olduğunu hatırlıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın