resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2352
    sıkıya gelen yabancı adamların mazereti isimli kartı oynamış teknik adam.

    --- alıntı ---

    türkiye'de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor.

    --- alıntı ---

    hocam barcelona'da var mı? koeman'ı neden gönderdiniz o zaman hocam. zaman almıyor mu bu işler neden 1 sezon ve diğer sezonun 11. haftası kadar çalıştırabildi takımı. ne gerek vardı o zaman xavi'yi getirmeye kalsaydı koeman?

    city'de bayern münihte çalıştınız. 12 maçta 14 puan toplasaydınız ve düzelmeye yönelik hiçbir şey göstermemeye devam etseydiniz dünyanın en iyi teknik direktörü olan guardiola'nın görevde kalabileceğine inanıyor musunuz? yoksa bu bize reva gördüğünüz özel bir yorum mu? galatasaray'ı büyük kulüp olarak görmeyip bir sistem kurması gereken orta sıra la liga ayarında mı görüyorsunuz?

    futboldaki tek gerçek maç kazanmaktır. kazanamıyorsan da gelecekte kazanabileceğine inandıracak bir oyun sergilemektir. bazı teknik adamlar ilk senelerinde* bir şey kazanamaz, bazıları 5 sene bir şey kazanamaz*, ama sahada kazanabileceklerine inandıracak bir oyun gösterirler, geliştirirler. galatasaray'ın kazanabileceğini gösterdiği bir oyun vardı. önde pres ve 2. bölgede kapılacak topların hızlıca 3. bölge ve ceza sahası çevresine sokulması. bunu geliştirmek yerine ben kendi bildiğimi okuyacağım dediniz, siz galatasaray'dan büyük müsünüz? siz fantezinizi yaşayacaksınız diye biz güçlü oyunumuzu bırakıp bu saçmalığı izlemek zorunda mıyız?

    --- alıntı ---

    çok büyük bazı hocalar, zamana ihtiyaç duydular. onlara inanıldığı için onlarla devam ettiler. projeye inanç yoksa, onunla ilgili yapacağımız bir şey yok. proje, sonraki maçı kazanmaksa biz sonraki maçı ve ondan sonraki maçı kazanmaya çalışacağız.

    --- alıntı ---

    o çok büyük hocalar gelecekte kazanacakları kupaları kaybettikleri maçlarda dahi taraftara gösterebiliyordu. biz sizden hiçbir şey görmüyoruz. maç kazanacağız diyorsunuz, kazanamıyoruz. hakem şansınız olmasaydı küme düşürecektiniz bizi muazzam projeniz ile.

    yaptığı saha içinde kalan açıklamaları sonrası görevine son verilmesi gereken teknik adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın