• 5767
    bu takımın oyuncuları arasında 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçında sahada bizim açımızdan kötü denebilecek görüntüleri veren futbolcuların bir şekilde bizimle bir teması bulunuyor. mesela miha zajc golü atıyor ama bu şekilde irrite etmiyor. aynı şekilde bright osayi-samuel de inanılmaz mücadele veriyor ama hakaret edilmiyor.

    mert hakan para yandaşı olduğu için tercih edilmedi. irfan can için de keza aynı şekilde istenen meblağlara çıkmadık. dolayısıyla bir şekilde para yüzünden anlaşmadıklarımız bize karşı kötü görüntüler veriyor. serdar var bir de. serdar aziz de profesyonel olarak çalışılmak istenmeyen bir futbolcu oldu ve iyi kötü hiç kayıpsız transfer yaptı. her olayda hakemin başında her olayda eller kollar falan, ne oluyoruz ya? galatasaray’ımızın istemediği, galatasaray değerleriyle yan yana gelmeyi haketmeyen bilmem kaçıncı adamlar oldunuz sadece.

    bir de bir başka arkadaş var, berke özer. bu en gençleri içlerinde. bunun bizimle adı geçmemiş, bir olayımız yok ama göze hoş gelmeyen gülüşü ve değişik hareketleriyle her daim ikinci adam olup kulübeyi boylamasına rağmen bir şekilde kadraja girmeyi başarıyor. bu 4 topçunun da ortak özellikleri zeki, çevik, ahlaklı olarak ifade edilmiş sporcuda olması gereken özelliklerden birisini sağlamaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın