resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 596
    fenerbahçe'ye gelişi sonrası önemli hamleler yaptı. ortasahada gustavo ve sosa ikilisini keserek daha dinamik olan zajc ve crespo ikilisinde ısrar edip savunma özellikleri sıkıntılı olan attila szalai'yi kenara çekerek serdar aziz'i stopere kaydırması takım savunmasını geliştirdi.
    fenerbahçe'nin şampiyon olabilecek kadro gücü yok ama çeşitli farklı profillerde olan oyuncu grubuna sahipler, bu teknik direktörün oyun kurgulama seçeneğini direkt etkiliyor. bugün fenerbahçe'nin ara sıra kullandığı mert hakan'ın attığı pası atacak bir tane oyuncu yok bizde. pelkas gibi oyuncu daha sonradan oyuna giriyor.
    vitor pereira'nın bıraktığı takımın ben kötü olduğunu düşünmüyorum kendisini bizzat igor tudor dönemi sabote eden oyuncular gibi bazı oyuncular yediler.
    kendisinin katkısı kısa sürede oyuncuları iyi yönetmek ve saha içi daha fazla özgür bırakmak oldu bu harekete oyuncular iyi karşılık verdi.
    bugün oyun olarak çok gelişen bir fenerbahçe yok ama moral motivasyon olarak çok daha iyi durumdalar, ortalama kaliteyle bile hiçbirşey yapmadan 2-0'la geçtiler.
    fenerbahçe için yine kritik seçim zamanı. löw'e mi gidilecek yoksa bukadar formdayken ismail kartal ile devam kararı mı olacak bekleyip göreceğiz.
    (bkz: 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın