resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2343
    geldiğinden beri 2 barcelona maçı dahil 14 maça çıkmış, 4 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet. karagümrük, beşiktaş, r*ze ve göztepe maçlarını kazanmış. sadece göztepe maçı deplasmanda kazanıldı ve o maç da malum biri 87. biri 90+9. dakikalarda atılan 2 penaltıyla kazanıldı. r*zenin ligdeki durumu malum, ona rağmen 87 ve 90+8'de atılan iki golle ancak 4-2 kazanabildik. beşiktaş maçında evet oyunu sürklase ettik ama deplasmanda 0-0 berabere kalınan barcelona maçından sonra oyunculara ufak bi özgüven gelmişti sadece, büyük pay buydu. karagümrük maçındaysa 12. dakikada 2-0 yaptık ve kalan sürede yine eziyet çektik.

    hadi kadro kötü falan desen, oyun olarak da gram değişiklik yok. fatih hocanın da ısrar ettiği pas futbolu modelini devam ettiren bi adam torrent. ne anladım o zaman ben bu işten? fatih hoca kalsaydı o zaman en azından kendi kadrosuydu.

    hala torrent'i seneye görelim kafasında olan taraftar varsa bi an önce bu sevdasından vazgeçsin, çünkü futboldan anlayan taraftarın bi sene daha kaybetmeye tahammülü yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın