resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1402
    kendisini belhanda ile karşılaştırılması, belhanda'nın sneijder ile karşılaştırılmasından daha saçma olan futbolcu. bakın maksimum sneijder ile karşılaştırırsınız o da ceza sahası içinde ve çevresindeki benzerlikleri yüzünden.

    belhanda - playmaker: topu 2. bölgeden 3. bölgeye geçirmekle görevli. bunu dribbling ya da pas ile yapardı. belhanda yokken çok sayıda ileriye top taşıyamadığımız maç yaşadık. çok çalışkan bir futbolcuydu, topu kaybetse bile toptan kaçmazdı.
    cicaldau - enganche: aslında tam olarak enganche değil cica ama en yakın rol tanımı budur sanırım. cicaldau düzensiz rakip defansa karşı o kilit pası atıp ceza alanına koşu yapan oyuncu. bunu ceza sahası içerisinden yada dışarısından şut ile yapabilir. bunun yanında rakip de kovalayan çalışkan bir oyuncu. eksi olarak top kaybettikçe saklanmaya başlıyor.
    sneijder - trequartista: anlatmaya gerek duymuyorum. topun kaleye girmesi için gerekli her şeyi yapabilecek dünya futboluna 20 senede bir gelecek bir yetenek.

    cicaldau'yu biz gedsonvari* bir oyuncumuz olmadığı için geri gelip top çıkarsın ve geçiş savunmasında rakip kovalasın diye kullanıyoruz. covid geçirdikten sonra fiziksel olarak iyi dönmediği de belli. mesela feghouli'yi o pozisyona koyunca cicaldau'ya yaptırdığımızı istesek de yapmıyor. ama mevcut fiziksel kapasiteleri (biri hastalık diğeri gamsızlık sebepli) aynı olsa da yetenek kümeleri farklı olduğu için sahada feghouli daha iyi görünüyor.

    kendisinin bir başka dezavantajı ise sahaya ne yapacağını ve nasıl dizileceğini bilemeyen bir takım içerisinde oynaması. bu da zaten fizik odaklı oyunu olan covid sonrası kötü fizikli cicaldau'nun daha da kötü görünmesine sebep oluyor.

    inşallah kendisi ile yazın yolları ayırabiliriz de taraftarın istediği gibi yıllık 5-6 milyon € alacak göbekli bir prens gelir o bölgeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın