resim
Valérien Alexandre Ismaël
Görev:Teknik Direktör
Takım:Watford
Yaş:49
Uyruk:Fransa
  • 37
    beşiktaş'ta ilk maçında iyi iş çıkarmış çiçeği burnunda fransız teknik adam.
    geçtiğimiz hafta trabzonspor karşısında kurguladığı agresif ön alan presiyle beraber topsuz oyun odaklı oyun göze hoş gelmişti, üretmekte sınırlı kaldığını düşünsem de rakibini iyi pasifize edip oyunu kontrol eden bir beşiktaş vardı.
    ligde ağırlıkta oynayacağı orta veya alt sıra takımlarına karşı kurgulamak zorunda olduğu toplu oyunda asıl sınavını verecek. rakip yarısahada takımının aksiyonları, yerleşim planları nasıl olacak bunlar çok önemli. rakibin oyun kurmak zorunda olmadığı, toptan vazgeçtiği maçlarda ana planı topsuz odaklı oyun olan valerien ismael buna nasıl cevap verecek bunlar hep soru işareti.
    teknik direktörlük yaptığı takımlar hep tempolu ve fiziğe dayalı olmuş bu benimsediği anlayış oyunculardan çok talepkardır ve ciddi çalışma gerektirir. sezon başında imkan verilirse transfer ettireceği oyuncularla yaz kampı geçireceği bir dönem verilmeden erken yargıya düşmek yanıltıcı olabilir. anlayışını beşiktaş'ta teknik ile birleştiremezse kariyeri beklenenden kısa sürerse şaşırmayacağım, bence potansiyelli bir teknik adam henüz genç sayılır bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın