resim
Samuel Johnson
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:50
Boy:1.82
Uyruk:Gana
  • 12
    fenerbahcenin saidou’suydu. biz nasil 2006’da alioum saidou’yu on liberoda birakip allahini seven defansa gelsin taktigiyle sampiyon olduysak fenerbahce icin de 2000-2001 sezonunda bu adamin rolu, ozellikle sezon genelindeki galip geldikleri maclarda, saidou’nunki gibiydi.*. bir de bize karsi yaya toure kesilirdi her mac. frikik kullanir top carpip yon degistirir gol olur, ya da arka direge zulalanip kafayla tafi’yi avlardi. bir bu, iki selcuk sahin. adamlar ne
    zaman bizle oynasa god mode on aciyorlardi.

    bu arkadasin ilginc bir hikayesi var o seneyle ilgili. o yaz biz uefa kupasini alinca balatalari siyiran aziz yildirim, turhan sofuoglu’ndan bosalan teknik direktorluk icin milli takimi henuz birakan mustafa denizli’yi getirip ustune revivo, rapaic, lazetic, mirkovic, kenneth andersson gibi oyuncularla adeta cildiran patronlar gibi damping transferleri yapmisti. tabi o donemki yabanci siniri 6 olarak degil 5+1 olarak yururlukteydi ve fenerbahce o kadar transferi yapmasina karsin hala elinde preko, uche, *moshoeu gibi adamlar kalmisti. bir de balic geri gelmisti ama balic zannedersem turk statusundeydi. tabi bu planda fenerbahce samuel johnson’un biletini kesme karari aldi. o ara preko da yimpas yozgatspor’a gitti.

    johnson’a donersek tam bazi takimlarla transfer pazarliklari yapilirken adini hatirlamadigim bir spor yazari mustafa denizli’nin o sezon hayatini kurtaracak formulu kosesinde yazdi. “bu kadar hucumcu varken johnson’un biletini kesmek yerine neden moshoeu’yu gondermiyoruz”gibisinden bir oneri verdi. zaten moshoeu fenere kocaelispor’dan buyuk beklentilerle gelmis ama bu beklentileri karsilayamamisti. artik bu yazi ne kadar etki etti bilinmez ama tam yaz sonuna dogru transfer donemi bitmek uzereyken johnson yerine moshoeu bursaspor’a gonderildi.

    tabi bu hamle ile fener o sezon tum oyunculari hucuma salip geride mirkovic ile johnson’u birakarak evinde puan kaybetmemis, ligde de bircok maci boyle kazanmisti. tabi ertesi sene sampiyonlar liginde follofos yumurtaya cevirdiler johnson’u ama olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın