resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16849
    https://twitter.com/...eimsKO2JkjA&s=19

    aktif futbolcugunda aslinda fitti ta ki 2015 yazina kadar. 2014 dunya kupasinda son gosterisini yapinca ve dort yildizi bizimle takinca kafa olarak tatile cikti. o 2015 yazi biraz kilolu geldi ama sonra toparladi. ama ne zaman hollanda’nin euro 2016 hayalleri bitti, ertesi sene de dursun ozbek ve tudor isbirligiyle takimdan gonderilince iyice coktu. bir de tum bunlarin ustune yenge yolanthe ile bosandi. iyice tuy dikti.

    zaten zamaninda mourinho ile ilgili sozlerini de hatirlarsak * oyle asiri yukleme, antreman seven biri degildi. yukaridaki tum yasananlar sonucunda da psikolojik olarak dibe vurdu. bir ara sosyal medyada oraya buraya laf soylemekle ugrasiyordu, hikayelerini de yoruma kapatmisti.

    simdi ise italyan bir girisimci ile sarap isinde.
    zannedersem ayni zamanda ara ara turk sirketleriyle de ticaret yapiyor. bir ara apartman dairesi karsiliginda turk pasaportu mu ne veriyodu.*

    ben sahsen teknik direktor olacagini zannetmiyorum. bu bir poldi iki. poldi de donercisini acti, futbolu birakinca elinde doner bicagi usta kiyafetiyle gorurseniz sasirmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın