• 39
    burak elmas'ın ibra olmamasına sevindim ve abartısız söylüyorum bu arkadaşın ibrasızlıkta payı burak elmas'ın hatalarından bile daha büyük. türkiye sınırları içerisinde kendim kadar belhandacı biri varmış diye şaşırarak takip ettikten sonra yaklaşık 1 1.5 yıldır pek cok tweetini okudum. mustafa cengiz'e muhalifti, birçok abartı kelime de kullandı. ama burak elmas yönetiminin resmen sinirlerini bozdu tayfası ile beraber. ne dese tekrarlayan yaşça küçük bir toplulugu var + abileri vasıtası ile iceriden haber alıyor. gün geldi basit haberleri büyüttüler, gün geldi harbiden izansız burak elmas cümlelerini tekrar ede ede karikatürlestirdiler ve devasa bir kamuoyu oluşturdular yönetim aleyhinde. şaka yapmiyorum ileride pr ajansı olmalı bu arkadaşın, o kadar etkiliydi süreç boyunca.

    gelelim niyetine peki.. bunları yaparken amaçları galatasaray mıydı? tabiki hayır. nickime aşina olan yazarlar bilir; galatasarayda çoğu konuda hocayı pusula alacak kadar çok seviyorum hocayı. işte, emre akyazıcı gibiler öyle değil. fatih terim, abilerinin iktidarı yolunda çoook kilidi açan bir anahtar, aparat.

    geçen senenin sonlarına doğru, seçim artık kesinleşmişken bir ismi dolaşıma soktu bu arkadaş: ahmet yüce ocaklı. muhabbeti de var, belli başarılı da bir iş adamı. o zamana kadar, adamın adını duymamış pek çok twitter hesabı ahmet ocaklı gelecek dertler bitecek moduna girdi. ama nasıl bir hype. sonra ocaklı'nın hocayı başkanlığa ikna etmeye çalıştığı ile ilgili haberler okuduk ve isin olmadığinı öğrendik. işte o saniye; canım hocam diye dolaşan bu arkadaş, hoca ile maytap geçmeye başladı. etmediği laf kalmadı. barış alper transferini bozduya kadar getirdi.

    bugüne gelelim; cozy tayfası ve kendisi her başkanı yerden yere vurdu. dursun ozbek kasa kolaylığı sağlar, siyasetle iş çözer vs çözümü de sağolsun gösterdi bize. galatasarayın kurtuluşu için gerekenleri tek trk saydı, genel kur üyemiz. günün sonunda ne oldu? dursun bey aday olmadı. ha ben dursun'u istiyor muydum? hayır. ama sözlükteki genel kanı gibi duşman da değildim.

    açın bu arkadaşin twitch yayınlarını. bir tanesi var böyle sinir ve üzüntüden kendini değişik değişik hallere sokuyor. galatasaray kaybediyor, temsil edilemiyor diye. e 2 başkan dönemidir edilemiyor; 2sini de bitirmek için her türlü şeyi yapıyorsunuz her gün o clubhouse senin bu twitter benim gezen abilerinle istisnasız herkesi de küçümsüyorsunuz. günün sonunda elde ne var? 0.

    galatasaray genel kurulu bir cacık değildir. diğer kulüplerden farkımızı oluşturan da masturbasyonu yapılan galatasaray kültürü de değil. sizin derdiniz galatasaray da değil. ama bu kulüp twitterdan yönetildikce bir arpa boyu yol gidemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın