resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 5080
    kendsiyle ilgili beklenti hagi gibi olması yönünde. hagi gibi topu orta sahadan alsın, 30 40 metre uzun pas atsın, bazen oralardan çalım atsın, bazen de bam güm kaleye vursun gibi şeyler bekleniyor kendisinden. halbuki emre’nin futbol stili alex gibi. tam bi 10 numara gibi değil de second striker gibi oynadığı zaman daha verimli oluyor. ya da bizden örnek vermek gerekirse sasa iliç gibi diyelim. sasa’nın bizim orta sahamızda akıllarda kalan bir enstantanesi var mı? adam oralara uğramazdı bile.. bu sasa’yı efektif futbolcu olmaktan alıkoyar mı? hiç sanmıyorum.

    alex ya da iliç örneğini bu yüzden verdim. emre’den oyunun her anında bir şeyler yapmasını bekliyoruz taraftar olarak ama emre öyle bir oyuncu değil. özellikle ceza sahasında kendini unutturup gol yapan ya da assist yapan bir adam. oyunun geri kalanında pek kendisini göremezsiniz. görürseniz de kendisindeki enerjiyi boşa harcıyor demektir. ne kadar rakip kaleye yakın oynatırsan, o kadar etkili olur emre.

    kadromuza baktığımda en büyük eksiklik atılan gol sayısı. nice öne geçtiğimiz maçı koparamadık. ya berabere bitirdik, ya da kaybettik. çok büyük bir eksiklik bu. tecrübeyle de çok fazla alakalı değil. bildiğin oyunu tutamıyoruz, emre de bu işe yarıyor işte. ama emrenin dezavantajlarını takım olarak kapatamazsan eleştiri alır çünkü emre tek yönlü bir oyuncu. kendisi kadromuzda kendisi düşünülüyorsa bence bu durum baz alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın