resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20695
    fatih terim’in kendisini yeniden galatasaraya aldırma sebeplerinden biri de belki de ilerde teknik ekipte yer almasını engelleyecek unsurları ortadan kaldırmaktı. bize gelmeden önce taraftar kendisine haklı nedenlerle de olsa nefret kusuyordu. o yüzden bizde yer alması çok zorlaşacaktı. belki de bu yüzden ısrarla gelmesini istedi. arda’da teknik adam olabilecek potansiyeli görmüştür büyük ihtimal.

    onun dışında arda zaten bu sezon başındaki sakatlığıyla birlikte net olarak kafasında futbolu bitirmiş görünüyor. terim’in gitmesi de üstüne tuz biber ekti. halbuki geçen sezon özellikle derbilerde gayet iyi performans vermişti. buraya kadarmış ne diyeyim.

    teknik adam olma potansiyeline gelince; sanırım kendisini ileride başımızda göreceğiz. futbolu bu kadar aklıyla oynayan birinin, üstelik sürüyle şöhretli teknik adamla çalışan birinin başarısız olacağını düşünmüyorum. ayrıca terim ile özellikle özel hayatındaki çalkantılar bakımından çok benzerlikleri de var. ben başarılı olabileceğini düşünüyorum şahsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın