• 7054
    her şeyi bilen taraftarlara daha doğrusu sosyal medya seyircisine sahip olan türkiyenin en büyük camiası.

    her şeyi bilmek kötü bir şey değil, aksine keşke öyle bir grup olsalar da bizi ve camiayı yönlendirseler ama kazın ayağı öyle değil. bu arkadaşların tek bildiği şey sadece eleştirmek. başkanı eleştirir, teknik adamı eleştirir, malzemeciyi, yardımcı hocayı, kondisyoneri eleştirir. eleştirir babam eleştirir. e peki bu kadar eleştiriyorsun kardeşim, çözümün nedir? işte o zaman bug veriyorlar işte çünkü çözümleri yok.

    ben mesela doğru ya da yanlış, gelecek dönemki teknik adamımız okan buruk olsun diyorum, torrent anca okan buruk’un yardımcısı olur diyorum çünkü burdaki futbol iklimi farklı. başarısız olursan kulübün en büyük efsanesi bile dayanamaz diyorum. torrent yarışmacı bir teknik adam değil diyorum. pandemi sonrası pek anlaşılamadı ama 50bin seyircinin önüne şampiyon adayı bir takımın hocası gibi durmuyor diyorum. bunun adına duruş deyin, vizyon deyin, ne derseniz deyin ama olamaz işte. okan buruk öyle değil işte. kulüpteki akan suyu bilir. 18 yaşındayken dönemin messi’si gibi bir adamken ayağı kırıldıktan sonra nerdeyse gönderilecekken, oyun stilini tamamen değiştirip o efsane kadronun en önemli dişlilerinden biri oldu. kazıya kazıya buralara gelmiş bir adam. futbolculuğu zaten iyiydi ama teknik adamlığı da iyi diyorum. küme düşme adayı takımları çalıştırdı, o takımları bariz toparladı, yetmedi, akhisarda türkiye kupasını aldı, o da yetmedi, gitti başakşehirde şampiyonluk yaşadı, avrupada hatrı sayılır futbol oynattı. al sana done işte. peki sen ne diyosun? terim kötü, başkan kötü, teknik adam zaten kötü. dün riekerink bey diye bağıran adam, bugün torrent’e methiyeler düzüyor. hadi diyelim torrent kaldı, seneye ilk sendelemesinde sözlükte torrent istifa başlığını açacak kişiler de bu kişiler.

    yav mancini diyorum mancini. ben ki çok büyük terimci olmama rağmen adamın hakkını sonuna kadar verdim. halen diyorum, o dönem derbilerde, özellikle iç sahada oynadığımız topu hiçbir zaman oynamadık diyorum. belki lucescu oynattı, tartışırız ama cidden sezarın hakkı sezara. sırf terimciler sallamadı bu adama. bugün torrent’e yanlayan kesim de yaptı bunu. onlara göre her şey kötü, her şey çirkin, yanlış. abi azıcık zevk almayı bilin şu oyundan yahu. bu kadar toksik bi taraftar grubu sadece bizde yok ama en çok bizde var. adamlar tek bir şampiyonluk görmüş aykut ve ersuna yanlıyor halen. halen diyorum bak. diğer takım da sergen diye bağırıyor maç sonları. sergen diyorum bak. şampiyonlar liginde 0 çektiren adam. biz napıyoruz? 8 şampiyonluk yaşatan kulübün en büyük efsanesine demediğimizi bırakmıyoruz. 8 sayısını hafife alanlar için diyorum, o kadar şampiyonluğu save yapmadan fm’de bile kazanamazsın kardeşim. üstelik sadece bununla da kalmamış, avrupadan kupa getirmiş, dünyanın en büyük rakiplerine kafa tutmanı sağlamış. yani kolaysa bunu yap. o taşşak malzemesi olarak kullanılan pirlo, o kadroyla şampiyonluk yaşatamadı juve’ye alooo. terim futbol bilgisini kitaba dökse, pirlo gider alır o kitabı, terimin imzalaması için de sıraya girer. ne anlatıyorsun kardeşim sen?

    insanların dursun özbek’i neden istediklerini anlayabiliyorum. diğer başkan adayların sadece galatasaray ismini kullanma potansiyellerinin olduğunu düşünüyorlar. ceplerinden beş kuruş harcamayacaklarını düşünüyorlar. denize düştükleri için yılana sarılıyorlar yani. sayın özbekin maaşlı trolleri değilse mantıkları bu yani ki dursun özbek de aday olmayacağını açıkladı. hadi bakalım, şimdi ne olcak. geçen yaz burak elmas başkan olsun diye yağmur duasına çıkılıyordu, 9 ay dayanabildi topu topu. demek ki işler bildiğin gibi yürümüyor burda.

    dediğim gibi eleştiri yapmak kolay, ben de bi ton eleştiri yapabilirim. herkesi, her şeyi eleştiririm. klavye erkekliği yaparım hatta küfrederim. peki çözüm sunabilir miyim? bu kafayla hiç sanmıyorum…
App Store'dan indirin Google Play'den alın