resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3249
    kendisinin ibra edilmemesi hangi başkan adayı için olumsuz bir durum yaratabilir merak ediyorum. sonuçta hep sosyal medyada “galatasaray farklıdır, başarısız olan gönderilir” salvoları atılmıyor muydu? e başarısızsan ibra edilmezsin işte, doğal değil mi bu durum?

    fatih terim’i kovması kendisinin sonunu hazırlamış olabilir ama asıl konu fatih terim’i kovması değil, onu korkakça kovmasıydı. terim, özhan canaydın döneminde de istifa etti, ünal aysal döneminde de kovuldu/istifa etti ama bu başkanlar devam ettiler yönetimlerine. terim zaten koltuğa yapışan bir adam olmadı. başarısız olduğunda, canı istemediğinde, yönetimle tartıştığında, yeni hedefler olduğunda hep gitti zaten. fiorentina için gitti, canaydın döneminde başarısız olduğu için gitti, ünal aysalla sorun yaşadı gitti vs…

    asıl sorun korkakça gönderilmesiydi. daha 1 hafta öncesinde hocanın arkasındayız diye tweet atıp, ona yardımcı olarak bakıyoruz dediğin adamı takımın başına getiriyorsan kovulursun. halbuki sezon sonu zaten terim kendisi de gidebilirdi. o emareleri gösteriyordu. sen seçim yatırımı yaptığın adamı böyle harcarsan, yönetim kurulu da seni harcar. verdiği sözleri tutmamasına bir şey demiyorum. bu taraftar alıştı bunlara ama azıcık dik duruş sergileyin bari. tek isteğimiz bu taraftar olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın