• 7053
    türkiye'nin en büyük spor markası ancak, ülkenin karakterine benzer şekilde yönetildiği için dikiş tutmayan camia.

    bir uefa kupası kazandı ancak, bir daha yaklaşamadı bu başarıya... çünkü planlar uzun vadeli anlatılırken uygulamalar hep günlük. burak elmas'ın gelmesini doğru bulmayan biri olarak, fatih terim ile en baştan sözleşme yapmasını hatalı bulan biri olarak, b. elmas yönetiminin gidiş şeklini de yanlış buluyorum. geleli dokuz ay olmuş, hatalar yapmış ama, belli bir projeksiyonu ortaya koymaya başlamışken hooop genel kurul kararıyla çekilmek zorunda bırakılıyor. beğenirsiniz beğenmezsiniz, torrent, sensible ve adını hatırlayamadığım danışman kişisi formülü güzel bir modeldi. gençleşme güzel ve galatasaray'ın ihtiyacı olan bir modeldi ancak şimdi tam zıt karakterde iki adayın başkanlık için öne çıktığını görüyoruz.

    metin öztürk, dursun özbek tarzı bir adam. daha gelmeden mevcut teknik direktörün itibarına zarar veren bir adam. bu adam gelip iki popülist iş yapacak, ortalama taraftarın gazını alacak ancak galatasaray'ın ekonomik olarak canına okuyacak gibi bir intiba var bende. en basitinden torrent ve ekibini göndermek bile kafadan üç milyon euro eksi yazar. zaten galatasaray'ın olması gereken toplam maaş bütçesi 30 milyon euro seviyesindeyken galatasaray'ın kontrat fesihleri için bir kuruş bile harcaması ziyandır.

    öte yandan eşref hamamcıoğlu ise, tipik bir monşer galatasaraylı gibi... taraftardan kopuk, yaşlı gk üyelerine hitap eden bir zat-ı muhterem... küçük olsun benim olsun zihniyetinin bir timsali sanki...

    gözler ünal aysal gibi bir vizyoneri arıyor ancak, o da haklı olarak mevcut tüzüğün kolayca başkan harcadığına işaret etti ve aday olmadı. eğer sürpriz ve güçlü bir aday çıkmazsa burak elmas'ı bile aramak zorunda kalmaz umarım galatasaray. ya da öngörümün aksine mevcut adaylar başarılı işler yapar diye ummak zorundayım.

    şimdilik tek iyi olan şey erden timur'un basketbol takımına destek çıkması. umarım kendisi o şubeyi tamamen devralır ve avrupa'nın zirvesine taşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın