• 7052
    kendisini zor duruma sokan kisileri kurtarici olarak gormeyi birakmasi gereken kulup. hem eski baskan hem de teknik adamlar icin gecerli bu. yoksa ayni donguye giriyoruz.

    bizi ffp belasina bulastiran, florya'yi neredeyse kaybetmemize sebep olan, kardesini, yegenini kulube musallat eden dursun ozbek'i yeniden baskan olsun diye destekleyenler var maalesef. galiba bu kisilerin aklinda kalan tek sey tudor donemi yaptigi iyi ama maliyetli transferler. onun disinda yaptigi tum hatalar unutuluyor.

    ayni sey terim icin de gecerli. terim diyince aklimiza ilk olarak yasattigi basarilar gelir. ama ozellikle son doneminde yaptigi hatalar ve daha da kotusu bunlari israrla yapmaya devam etmesi gelmez. bu yuzden yeniden takimin basina gelsin her sey duzelir diye dusunuluyor, ama su anki durumun en buyuk sorumlularindan biri oldugu unutuluyor.

    toksik iliskide olanlara hep deriz ya iste bu adam/kadinla hala nasil birlikte olmaya devam ediyor diye. bu kisiler de hep o guzel gunleri hatirladigi icin belki duzelir umuduyla devam ediyor. ama sorunun kaynagi olan kisinin cozumun parcasi olamayacagini ya hic gormuyorlar ya da gorduklerinde artik cok gec oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın