• 254
    https://twitter.com/...1pLRZ_JPBvQ&s=19

    torrent hakkinda aciklamalar yapan baskan adayi. secimde kimi destekleyecegimi henuz bilmiyorum ama kimi desteklemeyecegimi artik biliyorum. soz konusu torrent'le calismak istememesi degil, hangi teknik adamla calismak istiyorsa o konuda ozgur. ama yaptigi sey saygisizlik. sadece 'torrent ile calismayi dusunmuyorum' demek bu kadar zor degil. ama yok illa sacma sapan bir sekilde soyleyecek bunu.

    torrent'in istifa etmesi icin bir sebep yok. kulup bu kontrati ona verdiyse tazminati da odemek zorunda. hoca niye hakki olan parayi almadan gitsin ki. hangimiz is hayatimizda tazminat hakkimiz varken birakip gidiyoruz?

    yerli bir teknik adam yurt disinda calisiyor olsaydi ve o kulubun baskan adayi hakkinda boyle bir aciklama yapsa konuyu irkciliga kadar getirip hocayi savunurdu medya. ama ayni sey ulkemizdeki bir yabanci hocaya yapilinca medyada sesini cikaran yok.

    edit: kulup icinden bilgi alabilen kerem ovet yaptigi aciklamalari dogrulamis. ilgili video'nun 25. dakikasindan itibaren izleyebilirsiniz.

    https://youtu.be/fio43J9QQMg
App Store'dan indirin Google Play'den alın