resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2235
    fazla şans verilmediği için galatasaray taraftarına ve dünya'ya yeterince gösteremediği yeteneklere sahip çok iyi bir teknik direktör olabilir ve başakşehir tarzı taraftar baskısının olmadığı, aynı zamanda kulübün sahibi de olan bir başkanın arkasında durması halinde tüm teknik direktörlük hünerlerini de gösterebilir.

    ancak, galatasaray için 2021-2022 sezonunda gerek fatih terim sonrası gelmesi, gerek başarılı bir teknik direktörlük geçmişinin olmaması, gerekse de sahada aldığı başarısız sonuçlar sebebiyle taraftar nezdinde kredisi hiç yok. galatasaray gibi bir kulübün de özellikle son üç sezonu da kupasız geçmişse, kredisi olmayan bir teknik direktörle yeni sezona başlaması büyük risk olur.

    2017-2018 sezonuna kredisiz bir başkan* ve teknik direktör* ile başlamıştık ve sezonunun büyük bölümünde en güçlü futbolu oynayan ve ilk üçten kopmamış olmamıza rağmen, her kötü sonuçta taraftar yoğun tepki verdi ve ne tudor ne de dursun özbek sezonu tamamlayabildi. fatih terim geldikten sonra da deplasmanlarda kötü sonuçlar almamıza rağmen, tepki yerine destek gördü her zaman. çünkü, taraftar bir şekilde düzelteceğine inanıyordu ve düzeltti de.

    domenec torrent ile de yeni sezon* da devam ettik diyelim, sezona muhteşeme başlasa bile ilk tökezlemede arkasında destek bulamayacak ve baskı altında olumsuz sonuçları tersine döndürebilir mi bunu da kestiremiyoruz, çünkü buna referans olacak bir teknik direktörlük tecrübesi yok.

    2022-2023 sezonunda galatasaray için en az risk barındıran hamle okan buruk gibi görünüyor, çünkü küme düşme baskısı da yaşadı, kupa ve şampiyonluk baskısı da yaşadı ve hepsinde de başarılı oldu. üstüne, avrupa'da da dikkat çeken bir futbol oynatmayı başardı.

    domenec torrent, pasquale sensibile ve jorge campos'lu bir yapılanmadan ne sonuç çıkar açıkçası merak ediyorum ama son üç sezonu kupasız geçen galatasaray'ın risk alma lüksü kalmadı ve daha risksiz hamlelere yönelmemiz gerekiyor bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın