• 764
    5 başkan 9 teknik direktör görmüş, performanslarıyla hepsini tatmin etmiş ama bir tek oturduğu yerden ahkam kesmeyi bilen galatasaray taraftarını memnun edememiş ekiptir.

    kendilerinin başarısını ölçmek için sadece rakiplere bakmak yeterli aslında. bizim kadromuzda kerem, marcao, boey gibi alınan fiyatların çok üzerinde satılma ihtimali olan futbolcular varken rakiplerin elinde böyle bir tane futbolcu var mı? yalnızca fenerbahce'de atilla szalai belki bu kategoriye girer o da bizim istediğimiz bir futbolcu olduğu bilinirken fenerbahce'nin aldığı bir futbolcudur.

    not olması açısından haaland öyle herkesin bulduğu bir futbolcu değildi, anlaşma aşamasına kadar gelinen bir futbolcuydu. ayrıca moussa dembele gibi florya'ya kadar gelip anlaşmadan geri yollanan örnekler de var.

    sanki transferlerde dönen kirli oyunlar herkes tarafından bilinmiyormuş gibi, başkanların oğullarına kadar işin içine girmeyen kalmamıs gibi üç kuruş maaşla galatasaray'a hizmet etmiş ekiplerin emeğine laf edilmesi emeğe büyük saygısızlıktır. ayrıca herhangi bir rakibimize transfer olmaları durumunda kaybedilecek olan know-how'ın büyüklüğü hakkında kimsenin bir fikri yok. zira fenerbahçe'yi bilmiyorum ama beşiktaş'tan çok ciddi bir teklif almış oldukları bilinen bir gerçektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın