• 53
    gördüğüm en underrated yorumculardan biri. kesinlikle hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum çünkü biz taraftar olarak alışmışız sürekli hakem konuşulmasına, magazinsel yorumlara ama serdar abi cidden bu çizginin çok dışında. üstelik öyle süslü cümlelerle de anlatmıyor derdini. gayet yalın ve anlaşılır bir dil kullanıyor yorumlarında. derdini anlayabiliyorsun, ne anlatmak istediğini şıp diye anlıyorsun.

    breaking bad dizisi vardır bilen bilir, tüm zamanların en iyi dizisidir. o dizide en sevdiğim şey kim ne iş yapıyosa yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışmasıydı. avukat dünyanın en piç avukatı, walter white %99’luk saflıkla meth pişiren aşçı, mike dayı dünyada işini belki en iyi yapan bir kiralık dedektif, hırsızı bile hırsız gibi hırsız aq ): halen izlemeyen kaldıysa, mağarasından çıkıp izlesin, enfes dizidir, neyse…

    serdar abi de böyle bir insan. sakin, kendi halinde, yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyor ve bunu gösterişsiz bir şekilde yapıyor. o yüzden yorumlarının hastasıyım.

    youtube kanalı var kendisinin, takip etmenizi öneririm.

    kendisini tanımıyorum, o yüzden abi dediğim için kusura bakmasın artık ama seviyorum kendisini, umarım böyle devam eder hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın