resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1046
    kendisi galatasaray'a sol bek olucak ne yetenekte ne ciddiyette bir oyuncudur. bizim bek oyuncudan beklentimiz, bindirme yapması ve ofansif olarak etkili ortalar kesmesi. maalesef kendisinde ne kondisyon ne de bu türde bir hırs vardır. sürekli half space yapmaya çalışıyor ama onda da kerem aktürkoğlu'na topu bırakıp izliyor. sene de 1.8 milyon euro alıyorsan daha etkili olman lazım.

    maç içerisinde emre mor'u kaçırmasını artık bıraktım. çünkü 2.yarı o kadar yoruldu ki atılan her uzun topu dışarı vurmaya başladı. en büyük şansı stoper mevkinde marcao'nun oynaması. marcao sürekli bu adamın arkasını toparlıyor. 1-2-3 artık saymaktan yoruluyorsun.

    esas konuya gelirsek;bir oyuncu penaltı yaptığı pozisyonunda ki gibi niye elini kaldırır? topun dibine gelmişsin anlamak mümkün değil. maçın sonunda abuk sabuk bir uzaklaştırma yaparken topu karagümrüklülerin önüne bırakması,tecrübeli bir bek oyuncusuna yakışmadı. bunu sezon boyunca sürekli kaptırıyor. bir bek oyuncu 1.bölgede bu kadar top kaybı yapamaz.

    defansif oynayan,geride bekleyip set oyununda belki etki yapabilir. ama bizim gibi oyunu domine etmek isteyen,açık oynayan takımlarda çok fark yaratacağını düşünmüyorum.

    saracchi'nin bindirdiği kadar bindirme yapacak bir bek rotasyonu lazım bu takıma. pva,bu kadar bindirme yapsa üç kere sakatlanıp,sezonu kapatır.

    umarım ekurisi babel ile sezon sonu yollanırlar.galatasaray'ın yıllardır sol bek sıkıntısını çözememesi artık kabak tadı vermeye başladı.

    (bkz: 2 nisan 2022 galatasaray fatih karagümrük maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın