• 173
    2022-23 sezonunda ilk 11'de en fazla bir tanesiyle lig yarışına çıkmamız gereken ikili. inanılmaz bir sezon kendi adıma. bu kadar futbol topu görmekten canımın yandığı ve sıkıldığı ikinci bir sezon yok. bu durumun saha içindeki sebebi de bu iki arkadaşın iyi niyetleri olmasına rağmen her maç ilk 11 çıkıp hiç bir şey üretemiyor oluşu.

    yeni başkanın ve umuyorum ki okan buruk'un bir numaralı önceliği galatasaray'ın 6-8-10 numaralı pozisyonları için çözüm üretmeleri ve dolayısıyla galatasaray'a üretkenlik getirmeleri. gerekirse bonservis, gerekirse maaş fazla para verelim artık, herkesin oyuncusu değerli. biz burnumuzdan kıl aldırmayınca saha içerisinde izlenesi bir şey kalmıyor işte.

    üretemeden 1 maç, olmadı 2 maç kazanırsınız. lig yarışında sürekli olarak bu şekilde maç kazanamıyorsunuz işte. tek kulvar avantajımız eğer 2021-22 sezonunda ligde kalabilirsek. ama bunu avantaja dönüştürebilmek içinde doğru hamleler yapmak zorundayız, berkan, taylan vb. gibi oyuncuların ilk 11'de yer aldığı planlar içerisinde girmemeliyiz. opsiyonel bir durum değil bu, zorunluluk galatasaray futbol takımı için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın