resim
Erick Antonio Pulgar Farfán
Takım:Flamengo
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.87
Uyruk:Şili
  • 339
    kendisi bir transfer hatası olmuştur, duruma göre fiyasko olarak bile adlandırılabilir.

    ancak gerek sosyal medyada gerekse galatasaray camiası içerisinde; normalde mesleği futbolculuk olmayan, şili'nin 3.liginden getirilen bir adam muamalesi görüyor. birileri galatasaray'a transferinden komisyon aldı mı, haksız kazanç elde etti mi bunu burak elmas yönetiminden sonra seçilecek yönetimle öğreniriz. ancak 1 nisan 2022 itibariyle bildiklerimiz; bedelsiz kiralandığı, 750 bin € maaş aldığı (fiorentinadaki maaşının yarısı yaklaşık olarak), zorunlu veya keyfi herhangi bir opsiyonu olmadığı, menajerinin de tüm dünyada kabul gören %10 komisyonunu aldığı. durum bu.

    tekrarlamakta fayda var; bir transfer fiyaskosuna konu olduğu doğru. ancak şili gibi güney amerika'nın orta - üst seviyedeki bir ülkesinin milli oyuncusunu, kiralama bedeli olmadan ve serie a'dan yarım sezon için kiralamak kağıt üzerinde çok da kötü bir hamle gibi durmuyor. oyuncunun durumuyla ilgili bilgisi olmayan scout ekibi, yönetim veya onayladıysa teknik heyetin kusuru büyüktür. yine de bu pulgar'ı, transfer hatalarımızdan biri olmanın ötesine götürmez bence. en azından şimdilik.

    üzerinden çok büyük komisyon hikayelerinin dönmesini, insanların sürekli olarak birbirini suçlamasını vs tuhaf buluyorum. buraya kadar olan süreçte torrent, burak elmas, campos, scout ekibi, sensible, menajerlik şirketleri gibi bir çok kişi ve oluşum suçlandı.

    bir de yönetimin iletişim faciası nedeniyle, sürekli gedson fernandes ile kıyaslanması durumu var. matematik ortada. gedson en iyi ihtimalle 6-7 milyon € maliyetli bir iş oldu beşiktaş için. biz ise 2022 kışında; semih, pulgar, gomis ve pena gibi 4 isimi sırf kiralama / bonservis bedeli yok diye alabildik. bu isimlerden pena ve gomis bir şekilde katkı verdi, semih zaten evlat olunca ihale de pulgar'a kaldı.

    falcao'ya ödenen 3,75 milyon €'luk menajerlik ücretinin, zaten maaşını alamadığı için boşa çıkmış sekidika için harcanan 1,7 milyon €'nun pulgar kadar rahatsızlık vermemesi garibime gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın