resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 681
    ağustos ayında 20 yaşına girecek futbolcu. ve a takım seviyesinde forma giydiği, oynadığı süre sadece 1 dakika. o da 18-19 sezonunda galatasaray formasıyla. bilenler biliyor zaten, bir sivas maçıydı yanlış hatırlamıyorsam ve sırf oyuna girsin diye son 1 dakika oyuna girmişti.

    yani bir mustafa kapı var. ismi her yerde duyuluyor, her yerde mustafa kapı efsanesinden bahsediliyor. ama adam daha a takım seviyesinde sadece 1 dakika forma giymiş. 20 yaşında yani artık. bu yaşta çoktan forma giymeye başlamış olması lazımdı. hadi tamam galatasaray bu konuda tü kaka, ki buna katılmıyorum, lille ve adana neden oynatmadı bu çocuğu? hadi lille'de kadro kalitesi vesaire, adana niye oynatmıyor yahu?

    yetenekli olduğunu düşünüyorum. ama bunun bir önemi yok çünkü oynamadıkça, deneyim kazanmadıkça yeteneği geriye gidecek. bu yaşlar çok sık oynaması gereken yaşlar. hani alt yapı oyuncuları sürekli kiralanıyor ya bir yerlere, bu yüzden. eğer mbappe, messi, ronaldo gibi özel yetenek değilseniz bulunduğunuz takımdan daha alt takımlara kariyerinizin başında kiralanmanız çok normal ve faydalı.

    neyse. bu çocuktan hiçbir şey olmayacak. aklını başına alıp yaptığı işe ciddiyetle tutunmazsa birkaç yıl sonra futbolu bırakacak seviyeye gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın