• 474
    burak elmas’ın başkan seçilmesinde fatih terim kadar etkisi oldu; çünkü özellikle taraftar ve bence bir kısım genel kurul üyesinde eşref bey gelmesin diye ciddi bir motivasyon oluştu.

    sanırım benzer bir durum çok ilginç ama dursun özbek ile olacak gibi. yani kendisi gelmesin de katlanacağız artık dursun özbek gelsin diyen çok sayıda insan var. tahminince temel sebepler; kendisinin liseci* kesimin adayı görüntüsü çizmesi, “küçülme” gibi söylemleri ve elbette ki mustafa cengiz’e attığı o omuzla çok çok büyük bir ayıp etmesi. üstelik son 3 alaylı başkanın da ibra edilmemesiyle iyice kalkan kaşlar kendisi döneminde büyük bir sürtüşmeye dönüşebilir ki tehlikeli galatasaray için.

    dursun özbek’in adaylığı kesin değil deniyor. metin öztürk - eşref hamamcıoğlu arasında kalacağına pek ihtimal vermiyorum seçimin mutlaka başka aday çıkar. yalnız kesin olarak eşref bey kazanır da diyemiyorum; çünkü metin öztürk özellikle dursun özbek vb. isimlerin desteğini alırsa mektepli - alaylı fark etmeksizin oy alabileceğini geçen seçim sandıklara bakınca gösterdi aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın