• 7047
    kendine doğru düzgün bir başkan adayı bile bulamayan kulüp. mevcut adaylara bakılırsa durum içler acısı. dursun özbek olmazsa eşref hamamcıoğlu olacak o olmazsa metin öztürk. böyle bir vasatlık yok. böyle bir acziyet yok.

    bugün ali koç bıraksa en az 5-6 tane çok güçlü başkan adayı var fenerbahçe'nin. sadettin saran, mehmet ali aydınlar, ferit şahenk, abdullah kiğılı falan. bu adamlardan biri gelir. nihat özdemir bile tff'yi bırakıp fenerbahçe'ye başkan olur.

    bir de bize bak. başkan olsun diye gözünün içine baktığımız adamlar korkaklar gibi kaçıyor. hiçbir yeterliliği olmayan adamlar patır patır adayım diyor. sonra biye bu haldeyiz? senin camianda sana layık aday bile çıkmıyor, nasıl düzelecek galatasaray.

    eşref hamamcıoğlu, metin öztürk ya da dursun özbek, hangisi başkan seçilirse seçilsin önümüzdeki 3 sene ilk 4'e girmez galatasaray. fener ve beşiktaş tarafından da şamar oğlanına döner. aha şimdiden yazıyorum. başkan ne kadar güçlü ise sen de o kadar güçlüsün. bizim adayların kıymeti kendinden menkul.

    tarihin en kritik seçimine giriyoruz adaylara gel anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın