resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3238
    yerine gelecek başkan geçmişe dönmek gibi bir hata yapmaz ise kendisine açık açık olmasa da çok teşekkür edecek ve içten içe borçlu hissedecektir. çünkü burak elmas florya'da dokunulmaz olan yapıya neşteri vurarak bütün tepkiyi kendilerine çekti ve gelecek olan yönetime en azından bu konuda çok rahat hareket imkanı sağladı.
    ışıtan gün'ün iddialarını okuduktan sonra sosyal medyaya baktım ve bu konuda (bkz: #3361440) yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu gördüm. özellikler kendine gazeteci olarak tanıtan kişilerin iddiaları gayri ciddi bir tavırla karşılamaları ve yok saymaları en azından ışıtan gün'ün iddialarını doğrular nitelikteydi. hatırlayın senenin başında burak elmas 'transferlerle bizzat ilgileniyorum ve direk kulüplerle muhatap oluyoruz' beyanı vardı. bu beyanı ara ara bazı sorulardan sonra da tekrarladı. şimdi ışıtan gün iddialarından sonra bu sözlerin ne kadar anlamlı olduğunun farkına vardım kendi adıma. ortada işin açıkçası bir suç unsuru olmadığı için de olayları bu şekilde önlemeye çalışmış kendisi.

    not: suç unsuru yok demek menajer değiştir gibi baskılar veya belirli kişilere yetki verip onların üstünden transferlerin yapılmasını istemek ve bunu gerçekleştirmek maalesef suç değil. yani gün içinde savcılık tavsiyeleri (!) veren insanlar sadece açıklamayı küçümsemek amacındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın