resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 478
    idari anlamda ibra edilmeyen elmas yönetiminin judodan sorumlu yöneticisi.
    açıkçası, burak elmas'ın neden bu kadar üstünde durduğunu anlamadığım bir yöneticiydi kendisi. ama yazdığı blog yazısında üç aşağı beş yukarı süreç tamamlanıyor.

    komisyon ve çete muhabbeti sadece galatasarayda değil, diğer tüm kulüplerde olan bir olay, burada bizde bu işler hiç böyle olmaz dersek kendimizi kandırmış oluruz, ancak burada hocanın bu işlerde aktif görev aldığını düşünmek çok makul değil. işin parasal kısmı vs. bir kenara, fatih terimi seven sevmeyen kişilerin neredeyse tamamının da benzer düşündüklerine eminim.

    ancak, floryadaki havanın da hoca varken de yokken de akçalı menajer muhabbetlerinden de nasibini aldığı bir gerçek. hocadan bağımsız bunu söylüyorum. hatırlayanlar olacaktır, fatih hocanın ayrıldığı dönemde bir forma muhabbeti vs. vardı, orada da birileri tarafından hocaya atfedilmeye çalışan bir forma, atkı, bilet vs muhabbeti vardı, fazla uzamadan sönümlendi.

    ışıtan gün'ün açıklamalarına gelince, gereksiz, anlamsız ve zamansız bir çıkış. bu açıklamayı yaparken, daha önceki açıklamalarında kullandıkları tonlarca youtube kanalı, televizyon yayınları vs. mevcut. torrent işini bile eline yüzüne bulaştırdıkları için çok da akıllı davranacaklarını zaten beklemiyordum da, yine de yazalım dedim.*, ki orada da halen hocanın alacağı para vs. bilinmemekte. 250 bin eurolar, 500.000 eurolar havalarda uçuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın