resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 473
    üzerine gidilmesi gereken iddiaları olan galatasaray spor kulübü yöneticisi. yazısını okudum ve kendi yaptıklarını (on sene önce yazdıkları inanın beni ilgilendirmiyor) hariç tutarsak eğer bu iddiaların safsata olduğunu söyleyebilir miyiz? yıllardır kulüp içinde yerleşmiş bir gücün olduğunu bunların da istediği gibi at koşturduğunu hepimiz söyleriz değil mi? peki bu iddiaları ısıtan gün söyleyince neden tu kaka oluyor? kaç yıldır transfer dönemlerinde bir şeylerin ters gittiğini bilmiyor muyuz? mustafa muhammed'e menajer değiştir baskısı yapılmadı mı? hatta transferleri geçtim genel kurulda bile istediğini aforoz eden istediğini ihya eden bir güç yok mu? kafanızda bunca soru varken ışıtan gün'e vurun abalıya yapmak ne kadar adil?
    yukarıda paragraf içinde ışıtan gün'ün yıllar önce halka açık ettiği fantezilerini umursamadığımı yazdım. buna tepki gösterebilirsiniz ama bu kulüp yıllardır hangi rezillikleri sineye çekti bir saymaya başlarsak efsanelerimizin bile insan içine çıkamaması lazım.
    bu kulübün kirlerinden, parazitlerinden arınması lazım. bu ışıtan gün, fatih terim, abdurrahim albayrak, dursun özbek, cenk ergün veya lisecilerin tamamı olabilir. korkmayalım veya sırf sevdiğimiz için tartışmaktan çekinmeyelim. bu kulübü oluşturan ve bu noktaya getiren unsurlar olarak özelleştiri yapmazsak bugünden daha iyi bir noktada olmayacağımız kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın