resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 471
    "fatih terim'in yanına yardımcı arıyoruz" diyip hocayla bu konuda herhangi bir istişare de yapmamış tuhaf adam. sonra o adamı galatasaray'a teknik direktör yaptılar. kendi payıma, bu söylentiler ilk çıktığında "içerden bilgi alıyoruz hacım" ekibi kendisinin üzerine çullandığı için ben savunmuştum. savunmamın sebebiyse kendisinin sadece şayialarla çarmıha gerilmesi, "ben içeriden duydum"dan başka bir delil gösterilmeden asılmasıydı. bugün aynı süreç yaşansın, yine aynısını yaparım. yöntem meselesi.

    lakin zaman gösterdi ki kendisi gayet kötü niyetli ve korkak bir karakter. 26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kuruluna dahi katılmadı. 30'lu yaşlarındaki rezil tweetlerinden ötürü kuru bir özür dileyip işine gücüne devam etti.

    o yüzden şimdi fatih terim'le ilgili en son konuşması gereken kişidir. hattâ aslında camiada bulunan herkesle ilgili en son konuşması gereken kişidir. fatih terim'i zaten sevmeyenler dışında kimse kendisinin uzun uzun yadığı destanlardan etkilenip hocaya kin gütmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın