resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 467
    https://stngn.wordpress.com/...samimiyetle-yasamak/

    mevcut burak elmas yönetimi döneminde yaşadıkları ile ilgili bir açıklama paylaşmış olan yönetici.

    öncelikle açıklamalarının genelini ve bazı tespitlerini samimi bulduğumu söylemek istiyorum.

    niyetimin şahısları savunmak olmadığını söylerek, bu açıklama vasıtasıyla canımı sıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum;

    fatih terim'in gönderilmesi ile başlayan ve gazetecilik etiği ile münasebeti bulunmayan sözde gazeteci sosyal medya fenomenlerinin organize saldırıları ile ışıtan gün üzerinde yoğunlaşan itibar yok etme operasyonunu galatasaray taraftarları olarak çok güzel yuttuğumuzu düşünüyorum.

    bu saldırıların dolaylı olarak mevcut yönetimin sonunu getirdiği, bugün yaşanan sportif başarıszlıkta aslan payı olanların kamuoyu vicdanında aklandığı ve galatasaray taraftarının bir kez daha bir grup insanın kişisel menfaatleri uğruna manipüle edildiğini düşünüyorum.

    hatta bu düşüncemi bir adım daha ileriye götürerek galatasaray taraftarlarının sosyal medya manipülasyonuna en açık taraftar olduğunu da söylemek istiyorum.

    en büyük rakiplerimizin teknik kadrolarına bakıldığında bizden çok da farklı olmayan durumlarına rağmen, taraftarlarının durumlara bizden daha umutlu yaklaştıkları ortadayken, galatasaray camiası ilk günden bu yana mevcut teknik kadrosuna düşman muamelesi yapıyor. bu durum ifade edildiğinde, özel olduğumuza dair derin inancımız vasıtasıyla, bu bizim diğer camialardan farkımız deniliyor, ancak durum pek de öyle değil, bizler de parçası olduğumuz toplumdan farklı, ya da daha iyi değiliz. öyle olduğumuza dair inancımız ile kitlesel olarak harekete geçirilip, yönlendiriliyor, kişisel menfaatler doğrultusunda manipüle ediliyoruz, maalesef fazlası değil.

    ve bugün bir kez daha yakın geçmişte büyük başarısızlıklara imza atmış, kulübün itibar ve maddi kayıplara uğramasına sebep olmuş başkan isimlerine maruz kalıyorsak, bunda galatasaray genel kurul üyeleri kadar popülist söylemlere, altı doldurulmamış romantizme bayılan biz galatasaray taraftarlarının da sorumluluğu var.

    sizler gibi galatasaray taraftarı olan, bu renklere gönül vermiş bir dostunuz olarak tek dileğim, umarım bu yolun sonu iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın