resim
Özgür Işıtan Gün
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Fortuna Sittard
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 454
    adam şeffaf olmayı, özel toplantılar ve akıldan geçen düşünceler de dahil olmak üzere herşeyi basın önünde konuşmak, twitterda twit olarak paylaşmak zannediyor.

    haziran 2021'de başkana rapor sunmuşmuş. seni bilmemne uzantılı sitelerden raporunla makaleni paylaşarak algı yapman için değil, günü geldiğinde kürsüye çıkarak kurula hesap vermen için seçtiler. aynı şeffaf olmayı başka birşey zannettiği gibi, kulüpteki görev sorumluluğu tanımını da çok yanlış anlamış o yüzden.

    ekleme edit:

    yazısının son kısmında; "galatasaray meselelerinin “-miş’ler -muş’lar” değil, hakikatler ve somut gerçekler üzerine tartışıldığı," temennisine yer verirken,

    galatasaraylı veya değil tüm ülkenin konsantre olacağı küfür bölümü için; "dün yaptığımız görüşmede __________ bu konuyu hocamıza zaman zaman aktarmaya çalıştığını ancak teknik direktörümüzün bu konu gündeme geldiğinde sinirlendiğini, hatta dün de konuyla ilgili olarak “s.kerim limitini” (kendi ifadeleridir) dediğini söyledi" şeklinde yazmıştır.

    ondan duydum, bundan duydum diye alıntılayarak kelimelerin sonuna -muş, -mış yazmayınca, yaptığı dedikodular somut gerçek oluvermiş bir anda. çelişmeye devam ediyor durduramıyoruz. neyse torrent ile kendisi görüşmüştü. yok yok başkandı. hayır ya 3'lü zoom konferans yapmışlardı. amaaan neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın