resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2160
    kendisine hiç kızgın değilim, şikayet edecek durumumuz da yok açıkçası. hocanın suçu da yok, ama ne olursa olsun galatasaray’ın başında yarım sezon geçirip de puan ortalaman 1civarı gezerse o iş olmaz, bunun bahanesi yoktur.

    ama dediğim gibi, burada suçlu torrent değil, burak elmas’ın kendisi. böyle bir ara dönemde, elinin altında doğrudan etki edebilecek yerli alternatifler dururken sen gidip daha kendi koltuğun bile sallantıdayken, takıma etki etmesi için kendi transfer sezonunu geçirmesi, kamp yapması, takımla uzun süre geçirmesi gereken proje hocası getirirsen adama gülerler. al işte ne oldu şimdi, adamın ne suçu var, teklif yapmışsın gelmiş imzayı atmış, maç kazanamayan bitik bir takım devralmış, kendi çapında birşeyler deniyor, belli ki zaman lazım.

    e ama bizim zamanınız yok, onu ne yapacağız. işte okan buruk gibi, doğrudan sinerji yaratacak ve gerektiğinde ayrılması da kolay olacak bir isim ile anlaşmış olsan kimsenin başı ağrımayacaktı, yeni yönetim de hoca tazminatı ile filan uğraşmayacaktı. malumunuz yerli hocaların sözleşme bitirmeden yollanması görece daha kolaydır, çalışmadıkları dönemin parasını pek isteyemezler. tabi bu kötü senaryo için, işler iyi gitse zaten yeni yönetim de devam ederdi, filan o ayrı konu.

    ama torrent hocam’ın önündeki maçlar çok çok önemli, bir seri yakalayıp sezonu formda bitirirse devam etmek için bir şansı olur. yoksa onlarca haklı bahanesi olsa da, ben yine kendisine kızmam ama ayrılması gerektiği konusuna da katılırım, başarısızlık bahane kabul etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın