resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2156
    kulüpte uzun yıllar görev almak isteyen ispanyol hocamız. ona inandığımı her zaman ve gururla belirteceğim. iyi bir yönetimle güzel bir transfer dönemi geçirse başarılı olacağına dair ufacık bir şüphem bile yok.
    kendimi tekrara sokmadan sportif başarıları getirmesinden ziyade neden kalması gerektiğinden bahsetmek isterim. öncelikle tazminatı 2,5 milyon euro olduğu söyleniyor. bizim gibi batık kulüpler için ödemesi çok sıkıntılı meblağ. hadi bu parayı ödedik ve kendisine yol verdik. yerine kimi istersiniz? mancini, schmit falan mı istersiniz? onları ben de isterim ama onlar da bütçe ister para ister. fatih terim diyenleri duyar gibiyim ama tek diyeceğim 'komik olmayın' olur. domenec hoca elindeki malzemeden mümkün olan en güzel yemeği yapmaya çalışıyor ama takımda eksik olan kilit mevkiler yüzünden o da zorlanıyor. en azından eline gedson tarzı bir oyuncu verilseydi şu an çok başka şeyler konuşuyor olurduk. neyse konuyu dağıtmadan diyeceğim odur ki ekonomik krizdeyken böyle hevesli ve futbol bilgisi üst düzey bir hocayı gerçekten de ucuza bulmuşken macera aramayalım.

    not: aynısı beşiktaş için de geçerli. artık hoca konusunda kısır döngüden çıkılmalı. ismi olan adamlara para ve bütçe verilemediği için kulüpler kendini ispat etme derdinde olan hocalara yönelmeli ve proje geliştirmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın