resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5381
    https://twitter.com/...eJL2kAS0Gtw&s=19

    --- alıntı ---

    bir gün galatasaray’a geri döner mi?’ sorusuna roberto mancini: “neden olmasın?”

    --- alıntı ---

    yarım kalan bir şeyler var belki fakat mevcut ekonomik düzende hem maaş olarak hem de bütçe olarak isteyeceği rakamlar bizim için hayalden öte olamayacak eski teknik direktörümüzdür.

    malesef maddi durumlardan dolayı bundan sonra profil olarak ne kendisinin ne de fatih hocanın yarısı kadar bir teknik adam getiremeyeceğiz türkiye'ye. o yüzden teknik direktörün geleceğine yatırım yapmamız gerekiyor. tutarsa ne ala tutmazsa yapacak bir şey yok.

    teknik adamları kötülemek için söylemiyorum ama son sezonda galatasaray gibi bir camia kariyerinde 50 galibiyet bulunmayan teknik adama, fenerbahçe daha önce belki de tarihinin en iyi kadrosuyla şenol güneş'i ve riekerink'i geçemeyip kulübü dava edip tazminat alan vitor pereira'ya, koskoca türkiye milli takımı da almanya ümit milli takımının teknik direktörüne emanet edildi.

    öyle bir durumdayız ki türkiye'nin en zenginlerinden ali koç bile kulübüne üst düzey teknik direktör getiremiyor. 80 milyonun milli takımı da aynı şekilde. bu durum da kulüpleri saçma sapan yönetenlere ve türk futbolunun dibine mayın döşeyen siyasi iktidar ve türkiye futbol federasyonu yöneticilerine yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın