resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9940
    florya ve riva projelerinin genel kurulca emanet edilmediği eski galatasaray başkanı.

    ünal aysal’a güvenip emanet etmedikleri arsaları dursun aydın özbek‘in muhteşem öngörüsüne bırakmışlardı sonuç hepimizin malumu. florya’yı kredi çekerek geri aldık, riva ise umduğumuzun çok altında gelir getirecek bir projeyle değerlendirildi.

    çoğunun terimci olarak bildiği bir yazar olarak terim ayrılığı konusunda yerden göğe kadar haklı olduğunu düşünüyorum. ünal aysal hocasına 3-4 maçlık milli takım yönetimi için izin verdiğini söylediğinde, ne yazık ki fatih terim tüpçü’nün federasyonuyla ön protokolünü çoktan imzalamıştı, biz bunu olaydan aylar sonra öğrenmiştik. yabancı sınırını garabeti olmasaydı. ne burak-selçuk sözleşmelerini yapar, ne salih dursun, tarık çamdalları oynatırdı bu takımda.

    netice itibariyle yeniden gelsin başkan olsun ister miyim ? inanın bilmiyorum. burada hiç bir girdimde yazmamış olsam da son seçimlerde 5 adaya bakınca burak elmas’ın seçilmesini gönülden istemiştim, sonuç ortada. sırf ben demiştim demek için şu gelsin iyi olur, bu gelsin rezil oluruz demek pek doğru gelmiyor. kim ben demiştim diyorsa da yalan söylüyordur, boş atıp dolu tutmuştur. önceden yöneticilik performansı olmayan kişiler arasında kimin başarılı olup kimin olamayacağını ön görebilmek kesinlikle mümkün değil.

    edit:

    turkizzomert adlı yazarımız, ünal aysal’a verilmeyen riva ve florya yatırım izniyle alakalı özel mesaj yoluyla bir düzeltme yaptı. detayını kendisinden öğrendiğim için buraya eklemek istedim. mesajın ilgili bölümü şöyle;

    --- alıntı ---

    olay şu ki ünal aysal olayı genel kurula getirmedi divanda sundu. 20 yıl üzeri üyelerin yer aldığı kısıtlı grup. zaten her toplantısına biliyorsun 100-150 kadar aynı kişi katılıyor. ona denildi ki buradan yani divan kurulundan onaylayamayız usulü genel kuruldur. üzerine de eleştirel konuşuldu. tabii ünal aysal'da bunu güvensizlik addetti ve istifa etti.

    dursun özbek riva & florya projesini genel kurula getirtti tüm üyelere kapsamlı sunum yapıldı. sonrasında da genel kurulun mali idari ibra oylaması gibi genel bir oylamaya sunularak kabul edildi.

    bu sebeple de ünal aysal'a dur diyen dursun özbek'e geç dedi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın