• 5
    burak elmas yönetiminin camianın gazını almak için giderayak başını yaktığı eski sicil başkanımız. aşırı nazik ve tatlı bir adamdır. kaldı ki rahmetli başkan mustafa cengizin yönetim tarzını biraz fazla benimsemişti. taze lise mezunlarini sahibine sorulmadan atılan imzalarla üye yapma/yapmama kararı zaten meşhur da - ki ben o konuda başkanı haklı buluyorum - kararın öncesini ve sonrasını rezil yönetmiştir.

    yukarıda rahmetli başkanın yönetim tarzını fazla benimsemişti derken, iş öyle bir hale gelmişti ki yeni üyelerle ilgili bilgi almak (adres vs. bahsetmiyorum, bu bey kimdir anlamında) imkansız hale gelmişti ve bu da kendisi ile ilgili soru işaretini büyüttükçe büyüttü. oradan muhabbet abdurrahim başkana üye kabulünde kıyak yapıyora, mahalle ağzıyla "rizelileri dolduruyora" bağlandı. belki de 3 gün önceki genel kurulda abdurrahim baskan kendisinin oylamasını ertesi günün ilk isiklarina kadar boşuna beklemedi. ya da tamamen tesadüf, bilmiyorum. dediğim gibi biraz gözlem, biraz komplo teorisi, biraz geçmiş tecrübe.

    ezcümle bence kendisine gelene kadar ihraç edilecek bir sürü adam varken kabak bu abinin başına patladı. kendisine çok geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın