resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9935
    kendisinin kulübü ekonomik olarak zora soktuğu argümanı ezber üzerinden sunulan bir fikirdir. galatasaray şu anda rakiplerinden açık ara daha iyi bir borç miktarına sahip ve son 10 yılda da en başarılı kulüp. ayrıca kur krizinden de sadece harcama kabiliyetini azalması sonucuyla geçiyor. mevcut borcun katlanması gibi bir problem yaşanmadı çünkü kontrol edilebilir futbol giderlerimiz hariç tl borç stoğumuz vardı ve bunu yapan da kendisi.

    drogba’nın topu indirip, sneijder’in attığı gol ile juventus’u elemek elbette maliyetli bir kadro gerektirir ancak bahsedilen dönemde rakiplerimizin kadroları da bundan çok aşağıda değildi. kazanılan o başarı kulübe 10 yıl civarı sürecek bir prestij ve futbol dünyasına galatasaray markasının tam güç ayakta olduğu mesajını verdi.

    şu anki denklem 30-40 milyon euro kadro maliyetlerini gerektiriyor ve eminim ki şu an başkan olsa buna göre oynayacaktır.

    ayrıca kullanılmamış yeni bedelli sermaye artırımı, florya, riva gelirleri gibi büyük kalemleri en iyi kullanabilecek kişi de kendisidir.

    florya projesinin muhtemel gelirini sermaye artırımı ile birleştirmeyi diğer adaylar yapmaz. sırf bu hamle borcumuzu sıfırlar ve bunların ustası ünal aysal. tek problem spk ve hükümet ile ilişkileri olur ancak seçim dönemi lehimize kullanılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın