resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 565
    maicon gibi bir stopere o dönem 8 milyon euro bonservis ve 2.2 milyon euro maaş vermiş adam. sırf bu transfer için bile gelmemesi lazım tekrardan kulüpte herhangi bir göreve.

    o maicon ki ülkesine geri dönmek zorunda kalmış, ülkesinde berbat bir performans göstererek alay konusu olmuştu. bize transfer olduğu zaman oynadığı takım taraftarlarının şaşkınlıklarını hala hatırlıyorum. kim bu eşşeğe 8 milyon euro verir tarzı yorumlar vardı. nitekim gördük ne kadar haklı olduklarını. fatih hoca da kendisini hiç tutmadı ve bedeline bakmadan arap coğrafyasına çok saçma şartlarda postaladık. daha sonra araplar bile 2.5 milyonluk opsiyonu kullanmayıp 1.5 gibi bir bedele aldılar kendisini.

    biz bugün 7'ye nelsson gibi bir potansiyel alıyoruz ve çok daha düşük maaş ödüyoruz. adam o dönem *için 50 milyona kağıt üstünde kaliteli bir ilk on bir kurdu. ama o kadronu bile bir sürü eksiği vardı. nitekim sol beke latovlevici almış sonra da mecburen linnes'i koymuştuk oraya. hoca gelip bağlantılarıyla nagatomo çözmese linnes - lato rotasyonuyla oynayacaktık sol bekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın