• 42
    ülkede muhalif hatta sol diye konumlandırılan, tipinden dolayı kendisine yazılan rollere fazlaca kendini kaptırmış bir zat.

    26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kurulu sonrası kendince laf sokup biraz etkileşim alayım demiş. kuvvetle muhtemel şahan gökbakar'ın attığı tweetten sonra gaza gelmiş. ya da bizim celebrity cemiyet çocuklarının paylaşımlarına özenmiştir, bilemiyorum.

    fenerbahçe'liler görev almayı da bırakmayı da bilir demiş. mevcut başkan ali koç için üç sene "ali koç başkan olacak güneş doğacak" diye türkü söyleniyordu tribünde. hatta gökdeniz'in 30 yıl önceki "müjdeler ver" şarkısını düğünlerde bile çalınıyordu. daha da geriye gidersek pavalı köpeklev döneminden beri aziz yıldırım ve taraftar arasında bir savaş vardı, görevi bırakmasına dair. ali koç'un yeniden seçildiği genel kurulda, kendisi dahil tüm taraftarın yaka silkmiş olmasına rağmen tek aday olarak seçilmesi de cabası.

    fenerbahçe başkanları kravatlı değil atkılıdır lafı ise tam bir facia. bu ülkede muhaliflikten beslenen, şeyh uçmasa da müridleri tarafından o çizgiye oturtulmuş bir sima kendisi. bir kuple de buradan katayım derdine düşüp, bizim liseci monşerlerin ağırlığına laf sokmak için böyle talihsiz bir laf etmiş. kendince havalı bir şekilde fenerbahçe cemiyetin değil halkın takımıdır demeye çalışmış.

    "atkılı" fenerbahçe başkanlarına günümüzden geçmişe kronolojik olarak bakıldığında türkiye'nin en zengin ailesinin oğlu, nato ihalelerinin gediklisi bir müteahit, eşinin ailesinin parasıyla "işçi" sınıfından patronluğa dikey geçiş yapmış bir "işadamları derneği başkanı"yla falan karşılaşılır. ondan geriye gidince fenerbahçe orduevi'nden icazet alan kukla başkanlar dönemine, daha da geriye gidince yerli ve milli nazimiz olan şükrü saraçoğlu dönemine falan rastlanır.

    tipi ve üst üste oynadığı benzer rollerin etkisiyle kendisine dikilen kumaşın içinde yer almaya çalışan bir insan olarak düştüğü komik durum üzmemiştir de bu topraklarda muhalif ya da sol duruşun böylesine içi boş adamlara indirgenmiş olması bir kez daha üzmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın