• 7040
    burak elmas yönetimine idari açıdan ibrasızlık çıktıktan sonra henüz iç temizliği bitmemiş kulüp.

    1- 80 yaşında ünal aysal, tarihin en kötü/kötü niyetli başkanı dursun özbek hatta siyasi açıdan galatasaray kültürüyle milyon ışık yılı mesafede olan abdürrahim albayrak başka koltuğuna oturmamalıdır.

    2- yukarıda belirttiğim isimler haricinde geriye kalan isimler yetersiz görünmektedir. bu konuda bir soru işareti bırakıyorum.

    3- bu ibrasızlığı ''fatih terim adaleti'' adı altında değerlendiren beyinlerden uzak durmalı, sadece fatih terim değil ''x kişisine'' olan saygı ve sevgisi galatasaray'a zarar vermesine göz yumacak kadar kör eden ve durum değerlendirmesinden yoksun herkesten uzak durulmalı, kulak verilmemeli.

    4- ne torrent gibi yetersiz ve kimyası uyuşmayan ne de terim gibi kimyası uyuşup hatalarını inat uğruna tekrarlayan teknik sorumlulara yönenilmemeli. sadece bir kaç referans ile menajer promosyonu isimler getirilmemelidir.

    bu sadece sorunlardan bir kaç önemli nokta, bir sürü istenmeyen ot var yolunması gereken ya da yerine çiçekler ekilmesi gereken. bu birden olur mu sanmıyorum fakat yukarıdaki 4 madde en azından sportif açıdan kritik.

    son bir not da; ''başkan bırakmayacaklar'', ''bu gidişle kimse başkan olmaz'', ''ibra ayıptır'' gibi düşünen arkadaşlarımız için bırakayım.

    öncelikle istediği gibi at koşturamayacak diye, ya da hesap verme yükü altına giremeyecek kadar plansız ve yetersiz kişiler bir zahmet başkan adayı olmasın. ve ibra çok büyük bir şanstır. kötü gidişe erken engel olmaktır. şöyledir ki; eğer yolculuk yaptığınız otobüsün şöförü uçuruma doğru giderken uyukluyorsa, ''nasıl olsa uyanır'' ümidiyle beklemek ne otobüse ne de içindekilere gelecek zararın telafi edilemeyecek bir hale sokmasına neden verecektir. işte bu sebeple ibra en az seçim kadar adaletli bir güvenlik önlemidir.
    (bkz: 26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kurulu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın