resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3202
    seçim döneminde sosyal medyada yaratılan pr çalışmasıyla beraber taraftarın çok büyük beklentiye girdiği ve günün sonunda hayal kırıklığına uğradığı mevcut başkan. bu seviyeye çıkarılmasının en büyük sebeplerden birisi diğer başkanlarının net cevap vermediği fatih terim konusunda kararlı bir şekilde çalışacağım lafı, bu konuda primini yapması taraftar nezdinde çok olumlu karşılandı.
    eşref hamamcıoğlu başta olmak üzere diğer adayların bu konuda nötr kalmaları itibar suikastine uğramalarına neden olmuştu, seçilselerdi tarafarın gözünde ekside başlayacaklardı. nitekim burak elmas az bir farkla başkan seçildi.
    taraftara göre işler çok iyi başlamıştı terim ile devam edilecek olması 3 yıllık planlamanın zikredilişi, hocanın ismini verdiği oyuncuların tek tek transfer edilmesi derken olumsuz bir tablo yoktu son derece memnunlardı. bonservisli oyuncular taksitle alındıkları için ekstra övgülere mazhar olmuşlardı halbuki avrupada yapılan çoğu transferler taksitli, onu belirtme ihtiyacı bile duymuyor adamlar. devlet yol yaptı demekten bir farkı yok bu övgünün.
    zaman geçtikçe sonuçlar iyi gitmeyince saha içi problemler, yönetimsel yanlışlar ve hakem hatalarıyla beraber takım bir anda kendini 20 puan fark yemiş buldu. yaz döneminde övülen scout ekibiyle ve fatih terim'in onayıyla yapılan transferler işler iyi gitmeyince daha sonradan hoca ghezzal, stanciu istedi alamadıkları için alındı şeklinde yorumlandı. hakem hataları bu duruma gelinmesinde bir etken, yönetim hiçbir yaptırım uygulayamadı teoride söylenenler pratikte uygulanmadı.
    sonuçlardan sonra fatih terim ile çalışmak istemedikleri için farklı yollara başvurdular başta yardımcı antrenör dendi daha sonra teknik direktör olarak domenec torrent getirildi onlada işler iyi gitmeyince az olan kredisini tamamen tüketmiş oldular. bu konu net bir şekilde iletişimsizlik örneğiydi terim'in ayrılığı sonrası yapılan basın toplantısı ben başkanım şeklinde geçmişti, hiç kimse tatmin olmamıştı. ışıtan günün yaptıklarından sonra hala savunma ve koruma içine girilmesi çok yanlış bir hareketti.
    akl-ı selim taraftarlar yaptığı gerçek dışı popülist açıklamalarla kapasitesini açıkça anlamıştı. verilen vaatleri o gün sorgulamayıp inananlar bugün ibrasızlığını en çok kutlayan kesim oldu.
    sözün özünde hayal gücüyle yaratılan bir başkan oldu, taraftarlar terim ile çok iyi anlaşacağını düşünerek kulübü uçurup kaçacağını zannetti, yolların ayrılışından sonra gerçekleri sorgulamaya başladılar.
    bu sezonun tablosunda ibra edilmeyerek tıpkı fatih terim gibi bedel ödemişlerdir. kişisel hayatında başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın