resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6044
    2019'da ibra edilmediği zaman istifa etmeyerek değil, en baştan galatasaray başkanı olarak hata yapmış merhum başkanımız.

    26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kurulunda görüyorum ki bu camia dözbek yönetiminden daha iyisini hak etmiyor. görev süresi başlayalı daha 1 yıl olmuş bir başkanı, sırf sahte imzalarla kulübe üye yapılanların önünü kestiği için azınlık darbesiyle ibra etmediler. bugün "aman burak bey'e ibra sopası göstermeyelim" diyenler o gün sırıta sırıta dolaşıp "eheh, başkanın saygı duyması lazım eheh" diyorlardı.

    sonra hocamız b'aşk'anımızla birlikte 2021 yılına başladı, uçtuk kaçtık gerçekten. galatasaray tarihinin en kurumsal, en hakkımızı savunan yönetimini izliyoruz. hocamız da efsane bir performansla ligde 12. sıradayken, merhum başkanın başını yiyenler tarafından kulüpten uzaklaştırıldı.

    bu saatten sonra mustafa cengiz'den daha iyi bir başkan beklemesin kimse. bu genel kurul yapısının başımıza getireceği adam eşref hamamcıoğlu en fazla. o da başkan olunca kimseyi bulamayıp kendine omuz atar artık. boş duramıyorlar malum.

    edit: bu arada kulübü kendi çiftliğine çevirmeye çalışan çok adamla dalaştı. kendisine karşı oluşan konsensüsün esas sebebi budur. galatasaray için çalıştığının yanında hataları devede kulak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın