resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13975
    belki ofsayt yağmuruna tutulacağım ama sahada penaltıyı atacak en ideal isim yine kendisiydi. çok çok iyi bir penaltıcıdır. bugün atamadı fakat bu kaçırdığı penaltı bu gerçeği değiştirmez. canımız yandı farkındayım, keşke 2-0 bitseydi de hiç umutlanmasaydık diye düşünüyorum. maçın ilk yarısını izlemedim fakat 45’te 2-0 olan bir maç sözkonusu. son dakikalarda kaçan penaltıyı konuşmadan önce neden 2-0 geriye düştük kısmını tartışmalıyız. zira zaten penaltı pozisyonuna kadar geçen süreçte yanlış bir şeyler var ki o an mağlup durumdasın. tüm 90 dakikayı değerlendirmek yerine sadece kaçan penaltı konuşulacak çoğu zaman olduğu gibi. tüm 90 dakikayı tek bir pozisyona empoze etmek büyük resmi görmemek anlamına geliyor, kolaya kaçmak oluyor. tek bir an yaşanmıyor maç boyunca, maç sonunda yaptığın doğrular ve yanlışlar neticesinde kazanıyorsun ya da kaybediyorsun.

    (bkz: 24 mart 2022 portekiz türkiye maçı)

    edit: entry başındaki belki ifadesi belkilikten çıkmış ve cümlenin devamı bir realite kazanmıştır. işte böyle sinirle falan bir yere gelinemiyor. :) şayet seviyeli bir tartışma platformu çerçevesinde konuşacaksak ofsaytlayan arkadaşlarımı mesaj kutuma beklerim.

    umarım son edit: nitekim yeni gördüğüm bir istatistiğe göre portekiz maçından önce kullandığı 17 penaltının 17’sini de gole çevirmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın